آیا می تواند از من با عنوان افترا شکایت کند و برای من مشکلی پیش خواهد آمد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۲ #93245156

سلام
شخصی با سلاح سرد در خیابان مرا تهدید کرد. به کلانتری رفتم و شکایت کردم. پرونده به شورای حل اختلاف رفت و قاضی از من خواست بعلت اینکه شاهدی ندارم درخواست ترک تعقیب بدهم. کسی که از او شکایت کرده بودم تهدید کرد که از من بدلیل افترا شکایت می کند و اعاده حیثیت می نماید. آیا می تواند این کار را بکند و برای من مشکلی پیش خواهد آمد؟

مشاوره حقوقی تهدید
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام به نظر بعید می رسد چرا که شما از شکایت و اتهامی که وارد کرده اید صرف نظر نموده اید

درودها، خیر اثبات افترا ارکانی دارد و با استناد به شکایت افراد ؛ اثبات نمیشود بزرگوار
اگر در منطقه دوربین مداربسته نصب است میتوانید به فیلم ضبط شده از صحنه مذبور استناد کنید
موفق باشبد

با سلام خیر نمیتواند به جرم افترا شکایت کند