مدت زمان اعتبار توقیف مهریه چه مدت است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲,۲۱۵ #93216073

با سلام
اگر زن اموال شوهرش را برای مهریه اش توقیف کند، این توقیف تا چه مدت اعتبار دارد؟

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
توقیف به عمل آمده ممکن است تا پرداخت مهریه، جلب رضایت زوجه، یا اثبات اینکه اموال جزو مستثنیات دین است و اثبات اعسار زوج ادامه می یابد

توقیف تا زمان اثبات اعسار و قطعیت آن و یا اثبات مستثنیات دین بودن آن و یا اجرای حکم و یا جلب رضایت محکوم له ادامه خواهد داشت.

توقیف اموال زوج بابت مهریه به نسبت مقدار مهریه خواهد بود و اگر امرال بیشتری نسبت به مهریه توقیف شده اشت میتوان نسبت به این موضوع اعتراض کرد. توقیف اموال هم تا زمان قطعیت حکم و اجرای حکم قطعی مهریه ادامه خواهد داشت و به نفع زوجه فروخته می شوند.