گزارش اصلاحیه را به اجرای احکام برده اند، حالا باید کجا دفاعیات خود را مبنی بر پرداخت وام ارائه بدم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۷۰ #93137095

سلام
ضامن یکی شدم و بعد از نپرداختن وام از من تعهد گرفتند که تا تاریخ ۱۵ خرداد ۹۶ پرداخت شود و سازش اعلام شد و گزارش اصلاحیه صادر شد و وام پرداخت شد اما باز به عنوان دیرکرد پرونده را با گزارش اصلاحیه به اجرای احکام بردند و حسابها را مسدود کردند؛ حالا باید کجا دفاعیات خود را مبنی بر پرداخت وام ارائه بدم؟
طبق این گزارش اصلاحی نه میشه واخواهی زد و نه اعتراض.

مشاوره حقوقی قرارداد
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

البته در این خصوص با رویت گزارش اصلاحی می تواند نظر درست تری داده شود
ولی به هر حال اگر سازش به شکل مطلق پرداخت وام بوده ناچار دیرکرد را هم شامل می شود و محل اعتراض ندارد و باید پرداخت شود
مگر در خصوص دیرکرد وام در سازش تعیین تکلیف می شد و یا مورد سازش نمی بود که بتوان به آن اعتراض کرد