آیا امکان پس گرفتن رضایت و دریافت دیه تصادف، وجود دارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳,۸۴۱ #93128489

با سلام
بنده حدود یکماه پیش به همراه همسر و دختر خردسالم از شهرستان شوشتر به مسافرت رفته و در بین راه و قبل از شهرستان ملایر ( پس از طی حدود چهار صد کیلومتر مسافت ) دچار سانحه ی تصادف شدیم، پس از اعزام به بیمارستان و بررسی پزشک بیمارستان مرخصمان کرد و همسر و دخترم به همراه پدر همسرم به شهرستان برگشتند و من هم ماندم تا کارهای ترخیص ماشین را انجام دهم، همسرم هم به خاطر دوری راه و اینکه نمیتوانست به شهرستان محل تصادف برگردد یک رضایت نامه ی کامل و منجز و بی عیب و نقص در دفتر اسناد رسمی داد و پرونده مختومه شد و متاسفانه پس از گذشت حدود دو هفته از حادثه آثار جرح نمایان شد و مشخص شد که تاندون ها و مینیسک زانوی خانمم پاره شده است.
آیا این امکان وجود دارد که خانمم رضایت خود را پس بگیرد تا از بیمه دیه بگیریم؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با توجه به اینکه رضایت محضری اخذ و تسلیم مرجع قضایی نموده اییدکه بر اساس رضایت نامه مزبور اگر پرونده مختومه گردیده باشد و برابر رضایت‌نامه، کلیه دعاوی خود اعم از حقوقی و
کیفری و ضرر و زیان را گذشت نموده باشید، بنابراین با توجه به مراتب زیان دیده استحقاق مطالبه وجه از شرکت بیمه را نداشته و شرکت بیمه نیز با توجه به رضایت‌نامه مزبور وجهی به شما پرداخت نخواهد کرد

بله قابل پیگیری است

سلام
امکان طرح مجدد شکایت و یا پیگیری شکایت قبلی اگر هنوز قرار صادر نشده است با عنوان بازگشت آثار جراحت و صدمات می باشد.

بله میتونید مجددا برید و شکایت کنید ، چون اون زمانی که شما رضایت دادین ، بر فرض اینکه سالم هستین رضایت دادین

بله شما میتوانید با پس گرفتن رصایت خود مجددا مراحل شکایت و گرفتن دیه از بیمه را پیگیر شوید

سلام
با توجه به اینکه در زمان اعلام رضایت اثار صدمات وارده ظهور نکرده بود لذا هم اکنون می توانید ضمن تقاضای ارجاع امر به پزشکی قانونی اعلام شکایت نمایید

با سلام بله مجدد شکایت قابل طرح است چون در زمان رضایت هنوز آثار صدمات آشکار نبوده است و رضایت یاد شده مبتنی بر تصور سلامت و عدم صدمه بوده است.