خانه را قفل و کلیه لوازم و اثاث خانه را نیز تصاحب کرده، چه باید کنیم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۶۴ #93061414

پدرم بعد از صیغه خانمی یک واحد اپارتمان بنام ایشان میزنه و بابت مهریه خانم هم یک ماشین پراید ۹۲ بنام دخترش مینماید از انجایی که متاسفانه فرد ساده اندیش هست به امید و قول ایشان مبنی بر اینکه شما تا زمانی که در قید حیات هستی در اینجا زندگی میکنی و فقط بعد از ۶ ماه در ایام عید که ایشان جهت بازدید پسرش به خانه ایشان رفته بود خانم بدون اطلاع و حرفی خانه را قفل و کلیه لوازم و اثاث خانه که ما حصل ۴۰ سال زندگی با مادرم و بپه هایش بود را نیز تصاحب و تا امروز که حدود ۲ سال از این موضوع گذشته مصادره کرده و همچنین در این دو ماه پیش نیز تمام پس انداز پدرم که مبلغ ۵ یا ۶ میلیون بودش که انهم بعداز فروش فیش حج واجبش برای امرار معاش خود فروخته بود را توسط دادگاه که اشنایی و مهارت خاصی در امورش دارد مسدود کرد و البته جلوی حقوق پدرم که بازنشسته زحمت کش ارتش هست را مسدود و ایشان را کاملا به درماندگی کشاندن. در این مدت البته دو تا پرونده تشکیل شده ولی هدکدام بدلایلی ناموفق ماند و از انجایی که در این مدت نتیجه حاصل شده است اینجانب فرزند ارشد پدرم هستم والبته وکالت کامل در کلیه امور حقوقی و قضایی ایشان را نیز دارم. لدا جهن مشاوره خدمتتان مورد شکواییه خود را عرض نمودم. مدارک مورد نیاز را اگر یاز هست خدمتتا میفرستم

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدائا تامین دلیل را از شورا بخواهید.

تحت شرایطی امکان رجوع از هبه وجود دارد.‌ توقیف حقوق نیز اگر از باب مطالبه مهریه باشد اقدامی متصور نیست.

با درود می‌توان ابتدا تامین دلیل نمایید

سلام و درود
برای استرداد وسایل منزل با تنظیم استشهادیه مبنی بر لیست اقلام موجود در منزل میتواند دادخواست استرداد وسایل را بدهید، ضمنا میتونید شکایت خیانت در امانت را هم مطرح کنید، البته مسیر حقوقی روشن تر و مطمئن تر است در صورت وجود دلایل قوی و شهود.
در صورت نیاز به مشاوره میتوانید درخواست مشاوره با هر یک از وکلای سایت را بنمایید.

هر شخص در زمان حیات می تواند تمام یا قسمتی از دارایی خود را به هر نحو هبه ،بیع ،صلح و....ووانتقال دهد وقتی خودش بابت مهر و.....واگذار کرده وانتقال داده وکیل نمی تواند کاری بکند فقط اگر لوازمی در منزل تصاحب کرده وحساب بابت چه توقیف کرده می تواند شکایت کند.

با سلام
با توجه به توضیحاتتون که فرمودین با اقدام قانونی وجه نقد و بخشی از حقوق پدرتون رو توقیف کردن
برای راهنمایی اطلاع از مفاد و شرایط عقد نیاز هست