جلوگیری از ورود همسایه دزد به ساختمان یا الزام به فروش واحد

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۶۰ #93020952

وقت بخیر، همسایه‌ای در ساختمان هست که دزدی می‌کنه و الان هم به خاطر دزدی در زندانه و سابقه کیفری داره. در بحث مربوط به مسائل ساختمان هم همکاری نداشته و حدود ۶، ۷ میلیون بدهی داره. واحد به اسم مادر مرحومشون هست و الان دست ورثه هست، ورثه گفتن ما قراره اون واحد رو در آینده بدیم به ایشون، البته واحد هنوز در رهن بانکه تا قسطش تموم بشه. ورثه هم گفتن شما قانونی پیگیر بشید. سوالم اینه چکار می‌تونیم بکنیم برای جلوگیری از ورود مجدد ایشون به ساختمان بعد از آزاد شدنشون؟ استشهاد ساکنین هم داریم، آیا امکانش هست بشه قانونی ایشون رو منع کنیم از ورود مجدد به ساختمان و یا ورثه رو مجبور به فروش واحد کنیم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام‌
خیر چون ایشان مالک می‌باشد و نمیتوانید از ورود ایشان ممانعت به عمل آورید.
اما اگر تخلفاتی دارد علیه ایشان میتوان پیگیری قضایی کرد.

سلام شما حق منع ورود ایشان را ندارید و خود وراث باید برای این موضوع و یا فروش اقدام نمایند

باسلام
خیر نمیتوان مانع ورود مالک به ملکش شد اگر مرتکب جرمی شده باشد می بایست علیه او شکایت کنید

با سلام
نمیتواتید مانع وی شوید ، اما راه برای مطالبه بدهی واحد مربوطه وجود دارد .

سلام، از ورود وی نمیتوان جلوگیری کرد ولی میتوان برای جرایم وی شکایت کنید و جهت پرداخت بدهی علیه مالکین اجراییه صادر نمایید و توقیف اموال بگیرید و اشتراکات اختصاصی را قطع نمود.

با سلام
خیر هیچ مالکی را نمی توان از ورود و تصرف در ملکش منع کرد.

سلام
ایشان مالک هستند و نمیتوانید مانع ورودشان شوید واگر از هریک از ساکنین توسط ایشان دزدی شده شخص شاکی طرح دعوا کند.