کارشناس و هیات سه نفره میگویند امضا جعلی است،چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۶۴ #92945318

سلام

همسرم برگه ای ارائه داده به دادگاه که مهریه ام را بخشیدم کارشناس اول امضا منو رد کرد، هیات سه نفره گفتن که سند سفید امضا بوده و امضا خودمه.

الان چکار می تونم بکنم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چه نظر کارشناس وچه نظر هیئت کارشناسی دلالت بر پیروزی شمادرپرونده دارد . شما نیازی ندارید به نظر هیئت کارشناسی اعتراض کنید

سلام . به نظر هیئت ظف یک هفته از تاریخ ابلاغ می توانید اعتراض کنید . ضمن این که اگر برگه سفید امضا بوده شما می توانید با عنوان سوء استفاده از سفید امضا از شوهرتان شکایت کنید .

اعتراض به نظریه کارشناسی نمایید تا به هیئت پنج نفره ارجاع شود .

با سلام
مستند به ماده ۲۶۰ قانون آیین دادرسی مدنی می توانید ظرف مدت یک هفته از تاریخ ابلاغ شعبه مبنی بر وصول نظر کارشناس به دادگاه مراجعه نموده مطالب خود را مطرح نمایید و تقاضای ارجاع امر به هیات کارشناسی پنج نفره را بنمایید .

با سلام و احترام
میتواند به نظر هیت کارشناسان نیز اعتراض کنید