روند اجرای مهریه مادرم با مشکل مواجه خواهد شد و املاک به مادرم تعلق نمیگیرد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۵۵ #92917433

با سلام و احترام ، مادرم میخواهد طلاق بگیرد و مهریه اش را طلب کند ، اگر پدرم عمدا اسناد املاکش را مفقود کند و در دادگاه اعلام کند اسناد نیست

مشاوره حقوقی مهریه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با مفقودی اسناد مشکلی برای اخذ مهریه پیش نخواهد آمد با استعلام دادگاه از اداره ثبت و مالکیت پدر ، مادر می تواند املاک مزبور را برای مطالبه مهریه توقیف کند

دادکاه به ادعای پدرتان قانع نخواهد شد از اداره ثبت استعلام خواهد کرد

املاک اگر سابقه ثبتی داشته باشد ، مفقود شدن آن ها تاثیری ندارد

درود
اگر اسناد رسمی داشته باشند قابل استعلام است

سلام دادگاه استعلام از دفاتر اسناد میگرد

درخواست استعلام از اداره ثبت اسناد واملاک دهید

باسلام
با ارائه کدملی به اجرای احکام از همه بانک ها و موسسات مالی و راهور و اداره ثبت استعلام و هر نوع مالی اعم از منقول یا غیر منقول قابل توقیف هستند.