آیا احراز تخلفات ساختمانی در صلاحیت دیوان عدالت اداری است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۵۶ #92912819

اگر شهرداری تخلفات ساختمانی سازنده که همان فروشنده است را به کمسیون ماده ۱۰۰ نبرده باشد آیا می توان به دیوان شکایت کرد که شهرداری را ملزم بر مطرح نمودن این تخلفات ساختمانی در کمسیون ماده ۱۰۰ کند؟

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر شهرداری مرتکب تخلف شده است می توانید به دیوان عدالت اداری شکایت کنید.

احراز تخلفات ساختمانی ابتدا از طریق شهرداری منطقه ملک مورد نظر بوده که باید در کمیسیون ماده صد(تخلفات ساختمانی)بررسی وصدور رای گردد وسپس در صورت اعتراض به رای اصداری کمیسیون ماده صد به دیوان عدالت اداری رجوع خواهد شد.

سلام
خیر دیوان عدالت اداری صلاحیت چنین مواردی را ندارد میبایست موضوع را از طریق سازمان بازرسی پیگیری نمایید

سلام. چنانچه از عدم طرح شهرداری در کمیسیون ماده ۱۰۰ متضرر گردید میتونید در دیوان عدالت اداری شکایت کنید.

میسیون ماده ۱۰۰ شرایط خاص خود را می طلبد.
صلاحیت دیوان در ارتباط با تظلمات اشخاص از ارگانها، سازمانها و قس علی هذا است لذا شما در این خصوص می توانید مستدلا اقدام کنید.