زمین بدون راه عبور میتواند مجوز ساخت بگیرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۹۴۸ #92895582

زمین مشاعی در شهرکی دارم که موقعیت زمین به گونه‌ای است که برای دسترسی باید از زمین‌های دیگر رد شد. صاحب شهرک آن زمان گفته بود که نحوه ساخت به صورتی است که بین بناهایی که ساخته میشود حالت کوچه باغ بوجود می‌آید و راه عبور دارید. تعداد زیادی از زمین‌های شهرک به همین صورت است یعنی دسترسی مستقیم به خیابان یا کوچه ندارند. آیا صاحبان زمین‌های بر خیابان میتوانند دیوارکشی کنند و راه عبور را ببندند؟ آیا مجوز ساخت میتوان گرفت؟

مشاوره حقوقی شهرداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام در مرحله صدور جواز این مشکل مطرح و حل خواهد شد بدیهی است که شهرداری نمیتواند به مجاورین و زمین های محیط شما به گونه ای اجازه ساخت دهد که هیچ کونه راه عبوری برای شما باقی نماند.

با درود فراوان
اگر ضمن عقد شرط باشد میتوانید فروشنده را ملزم به ارائه راه نمایید ، اگر مالک زمین ها اشخاص دیگری باشند بایستی با رضایت ایشان راه را درست کنید و آن قسمت ها را خریداری نمایید .

سلام . برای ساخت و ساز باید مجوز گرفته شود و حتما در هنگام صدور مجوز بحث راه عبور مد نظر شهرداری قرار خواهد گرفت . چرا که ابتدا کارشناسی می شود . اما چنان چه نسبت به این مهم اهمال صورت گیرد باید به شهرداری شکایت خود را مطرح نمایید ..