از زمان اعسار تا آزادی چقدر زمان میبرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۶ #92791354

با سلام پدر بنده بخاطر چک سه تا حکم جلب داشتن و بازداشت شده اگر اعسار بسته شود و فیش حقوقی و جواز گذاشته شود تا چه زمانی در بازداشت باید باشند ممنونم

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در اجرای احکام باید مال معرفی کنید یا در طول زمان بازداشت دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به تقدیم دادگاه گردد که پس از بررسی و قبول اعسار از جانب دادگاه ایشان آزاد میشوند و این فرایند چند ماه طول میکشد.
مؤید باشید

با سلام
اولا اگر پرونده های جداگانه مطرح بوده، برای هرکدام جدا باید اعسار بدهند و پس از پذیرش و قطعیت حکم اعسار بلافاصله آزاد می شوند...

سلام
در هر پرونده باید جداگانه تقاضای اعسار بدهند پس از قبولی اعسار و قطعیت آن آزاد می شوند.