آیا از تاریخ واریز اولیه پیش پرداخت محاسبه میشود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۰۴ #92730085

با سلام و احترام
در طلاق رجعی به در خواست بنده در اخر خرداد ماه حکم دادگاه صادر و نهایی شد
در اخر مرداد ماه مبالغ تنصیف و نحله و تعداد سکه های پیش قسط به حساب دادگستری واریز شد
بعلت عدم حضور زوجه در محضر طلاق غیابی انجام شده و در ۳ نوبت ابتدای شهریور ماه تا ۲۰ شهریور صیغه طلاق جاری شد
و موعد عده نیز تا اخر اذر ماه به اتمام میرسد
حال سوال بنده از شما بزرگواران اینست که موعد پرداخت اولین قسط مهریه چه تاریخی است
سالی دو عدد سکه
یا از موعد اخرین صیغه طلاق که در اخر شهریور خوانده شده
یا ۶ ماه بعد از اتمام موعد عده
ممنونم از همه عزیزان

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
از تاریخ حکم قطعی دادگاه می باشد .

اولین موعد پرداخت اقساط در حکم مشخص شده مطالع فرمایید

درود بر شما، از تاریخ ابلاغ رای قطعی موعد پرداخت محاسبه خواهد شد.

با درود
بعد از ابلاغ رای قطعی طلاق در رای آمده است، بهتر است متن رای را دقیق مطالعه کنید

باسلام بعد از ابلاغ رای قطعی به شما محاسبه خواهد شد

اولین موعد بعد از ابلاغ رای قطعی طلاق است

با سلام

ششماه بعد از پرداخت پیش قسط باید اولین قسط را بپردازید