تخلیه ملک در زمان کرونا چه شرایطی دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۱ #92714236

بنده موجر هستم
قرداد اجاره مستاجرم تمام شده خودم نیاز مبرم به ملک دارم
مستاجر میگه به خاطر شرایط کرونا حاضر به تخلیه نیست به شورای حل اختلاف مراجع کردم اونا میگن چون مستاجرت کرایه رو به موقع داده و حاضره ۲۰ درصد اضافه کنه خونه رو هم که نفروختی
نمیشه بلندش کنی باید تمدید کنی به قانون تمکین کنی
مستاجر گفته اگه کار به دادگاه بکشه وکیل میگیرم
محکوم میشی هزینه وکیل هم میفته گردن خودت
حکم شورا هم این بوده که با ۲۰ درصد تمدید کنیم
یعنی هیچ راه بجز قبول نیست

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت نیاز مبرم و اثبات آن حداقل به مدت دو ماه به مستاجر برای تخلیه مهلت داده خواهد شد

باسلام باتوجه به اتمام قرارداد هیچ کس نمی‌تواند شما را مجاب به تمدید قرارداد نماید

در صورت نیاز مبرم موجر ب تخلیه خانه در این شرایط کرونایی و درصورت پرداخت اجاره بها ب صورت کامل از جانب مستاجر حداقل از دوماه قبل موجر باید ب ایشان اطلاع و مهلت دهد و در غیر اینصورت طبق مصوبه ستاد کرونا تخلیه صورت نخواهد گرفت

در صورتی که نیازشخصی سکونت دارید میتوانید تخلیه کنید