در صورت تمکین خاص نکردن زوجه، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۰۹ #92672394

با سلام و احترام
اگر زنی تن به رابطه ی جنسی با شوهر خود ندهد باید چکار کرد؟
یعنی مرد از زن میخواهد ولی زن به دلیل ناراحتی و دلخوری و هر دلیل دیگری مانع می شود.
باید چکار کرد؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دوست گرامی
تمام زندگی مشترک قانون نیست و ما نمی توانیم به زنان به عنوان برده جنسی نگاه کنیم، ایجاد رابطه جنسی با جنس مخالف نیازمند آموزش در این زمینه است و مراجعه شما به دادگاه برای اخذ تکمین خاص نتیجه ای جز بغرنج تر کردن مشکل ندارد.

راهکار قانونی الزام به تمکین خاص است. که البته اثبات آن بسیار دشوار است. ودر صورت صدور حکم به نفع شما صرفا زن مستحق نفقه نبوده و شما می توانید اجازه ازدواج مجدد بگیرید.
اما راهکار عملی جلب محبت زن است. همه مشکلات از طریق قانون حل نمی شود.

دادخواست الزام به تمکین دهید

با سلام و ادب
پیشنهاد میکنم مشاوره خانواده را مد نظر قرار بدهید.
در فرض سوال چنانچه زوجه اقرار به عدم تمکین خاص ننماید کار بر شما سخت است اما در صورت اثبات این موضوع زن ناشزه محسوب میشود و اذن ازدواج مجدد را در صورت تمایل به شما خواهند داد.

اثبات ادعای شما بسیار دشوار است . مگر خودزن اقرازکند

سلام و وقت بخیر
اثبات عدم تمکین خاص بسیار مشکل است و معمولا در چنینن مواردی به پزشکی قانونی هم ارجاع نمی دهند. مادامی که زوجه در منزل شما هستند اصل براین است که تمکین صورت می گیرد.

سلام
میتوانید دادخواستی مبنی بر الزام به تمکین علیه ایشان ثبت نمایید و همچنین ایشان در صورت عدم تمکین ناشزه محسووب شده و مستحق نفقه نخواهند بود