اختلاف مالکیت حین مشارکت ساخت آپارتمان چگونه رفع میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۳۸۴ #92661

سلام بنده با عده ای مشارکت کردم زمینی خریدیم و بعد از معلوم شدن متراژ قابل ساخت و تایید نقشه، آپارتمان آینده خودمان را توافقا انتخاب و قدرالسهم زمین را متناظر با آپارتمانی که قرار بود به هر کس تعلق بگیرد تعدیل کردیم یعنی عده ای در صندوق ساختمان طلبکار شدند و عده ای بدهکار. آپارتمان من از قدرالسهم کم داشت که پول دادم ولی مبایعه نامه ای رد و بدل نشد و تغییر سندی هم اتفاق نیفتاد، حالا یکی از کسانی که قدرالسهم اولیه مازاد بر واحد خودش داشته فوت و ورثه با وکالت بلاعزل به دلال فروختند و الان ایشان میگوید سهم سندش از آپارتمانی که تحویل شده کمتره و رفته دادخواست خلع ید برای من داده که واحدم را با واحد ایشان عوض کنم، شایان ذکر است که هنوز تفکیک هم نکرده ایم و آپارتمانها سند تفکیکی ندارد. میخواهم بدانم ایا دفاعی دارم یا آیا میتوانم بگویم ایشان سند واحد من را ندارد که خلع ید بخواهد؟

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله اصلا در اینجا خلع ید معنایی نخواهد داشت به دلیل اینکه سند هنوز ندارند لذا سهم شما مطابق با قرارداد و مبایعه نامه ای بوده که تنظیم شده است. برای اطلاعات بیشتر میتوانید قرارداد را به وکیل نشان دهید و مشورت کنید.