خواهران همزمان شکایت تقسیم ترکه مادری و فروش مال غیر برایم نمودند میخواستم بدونم ایا ممکنه من رو محکوم کنند؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۵۴ #92647094

با سلام
مادرم سال ۸۸ فوت شده و صاحب سه دانگ از اموال پدرم بوده سال ۹۰ تمام فرزندان سهم ارث خودمان را به پدرمان طبق یک صلح نامه واگذار کردیم سال ۹۴ پدرمان کل اموال خود را بین فرزندان به صورت فروشنامه تقسیم کردند و تحویل دادند سال ۹۹ پدرم فوت کرد و بعد از یکسال من به عنوان یکی از فرزندان که خانه پدری بهم رسیده بود طبق فروشنامه را فروختم اکنون خواهران همزمان شکایت تقسیم ترکه مادری و فروش مال غیر برایم نمودند میخواستم بدونم ایا ممکنه من رو محکوم کنن ؟

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام اگردراموال دیگران تصرف مادی داشتید میتوانندشکایت کنند

بادرودوسلام تصرف حقوقی درمال خود مجاز می باشدولی تصرف مادی به رضایت سایر شرکا منوط و مرتبط می باشد.

تصرف حقوقی در مال خود می توانبد داشته باشید ولیکن تصرف مادی نیازمند اذن تمام شرکاست

با سلام جهت مشاوره و تنظیم شکوایئه و....در خدمت شما هستیم
اگردراموال دیگران تصرف مادی داشتیدمیتوانندشکایت کنند

سلام با وصف سوال و اثبات آن خیر

اگردراموال دیگران تصرف مادی داشتیدمیتوانندشکایت کنند

با سلام تصرف حقوق در اموال خود جایز می باشد ولیکن تصرف مادی منوط به رضایت سایر شرکا می باشد