با کلاهبرداری اینترنتی از طریق کارت بانکی؛ چیکار بکنم تا از من رفع اتهام بشه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۰۵ #92645306

با عرض سلام و خسته نباشید
من یه نوجوان ۱۷ ساله البرزی هستم که از طریق کارت بانکی من از ۲ نفر در مشهد کلاهبرداری کردن و من اصلا از این موضوع خبر نداشتم
کارت بانکی من یه کارت دانش آموزیه که از طریق مدرسه چند سال پیش برای دریافت سود سهام عدالت درخواست دادم و از همون اول به خاطر اینکه شماره موبایل براش ثبت نشده بود، تراکنش بانکی برام نمیومد. تنها مبلغی هم که هر چند وقت یکبار به کارت واریز میشد همون سود سهام عدالت بود که میرفتم برداشت میکردم
برج ۱۲ سال ۹۸ یعنی اخرین باری که سهام عدالت ریختن رفتم برداشت کنم که پیغام عدم موجودی کافی داد. یه چند باری بعد از اون هم تلاش کردم اما باز همون پیغام رو داد، منم چون نزدیک ایام عید بود و کرونا امده بود پیگیری نکردم تا اردیبهشت امثال که بهم گفتن چون شکایت رو کارت بانکی تون هست قاضی مشهد دستور مسدود شدن حساب داده، دستور هم مربوط به برج ۶ سال ۹۸ هستش ولی من تازه متوجه شدم
منم رفتم پلیس فتا البرز ولی گفتن به ما مربوط نمیشه، بعد رفتم شورای حل اختلاف از طریق سامانه ثنا بررسی کردن گفتن شکایتی از شما ثبت نشده
ولی نمیدوم چرا حسابم مسدوده
بعد از این کارها هم یه شکایت ثبت کردم که از حسابم سوء استفاده شده و حالا منتظرم تا پیامک بیاد تا شکایتم رو به جریان بندازم

اگر ممکنه راهنماییم کنید، نمیدونم باید چیکار بکنم تا از من رفع اتهام بشه
ممنون میشم اگه کمکم کنید

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید با اطلاع از شعبه ای که دستور انسداد حساب را صادر کرده به آنجا مراجعه نمایید . پس از اطلاع از موضوع شکایت میتوانید با ارائه دلایلی که حاکی از بیگناهی شما و عدم ارتکاب جرم باشد از خودتان دفاع نموده یا ترتیب جبران خسارت شاکی را بدهید تا با مختومه شدن پرونده حسابتان نیز آزاد شود .