مستاجر بیرون نمیاد میگه سندتو نشون بده، چه باید کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۸ #92642078

سلام و خسته نباشید
مادر من ۱۰ سال پیش یه خونه ای رو به صورت وکالت نامه خریده حالا مادر فوت شده
و تنها چیزی که من دارم همون وکالت نامه هست و دفترچه های قسطی که خودم پرداخت کردم و یه مستاجری هم توش هست بیرون نمیاد میگه سندتو نشون بده بعد میام بیرون از زمانیکه مامان زنده بود اون اونجا نشسته بود البته اجاره نامه و چک تخلیه دارم حالا چیکار کنم ؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام در گرفتن دستور تخلیه از شورای حل اختلاف مانعی وجود نخواهد داشت.

سلام
شما در متن سوال خویش اشاره ننموده اید که آیا مدت اجاره نامه به پایان رسیده یا نه
اگر به اتمام نرسیده ، بایستی صبر کنید تا مدت اجاره نامه به اتمام برسد
اگر هم به اتمام رسیده دادخواست صدور دستور تخلیه تقدیم مراجع قضایی نمایید

بسمه تعالی : قبل از پاسخ به سوال شما عرض کنم بسیار سوال کاربردی و عالی مطرح فرمودید که با پاسخی که خدمتتون عرض میکنم انشاءالله مشکل مرتفع میشود فقط دقت بفرمایید .
۱- هر مالکی میتواند موجر باشد .اما لزوما هر موجری مالک نیست یعنی اینکه برابر قانون همین که ایشان در ابتدای قرارداد استیجاری شما را بعنوان موجر شناخته و قرار داد بسته برای شما کفایت میکند و نیازی نیست که شما حتما مالک ملک باشید بلکه باید معارض نداشته باشید بعبارتی کسی ادعایی مبنی بر مالکیت اگر داشته باشد و مدارک مستند بر علیه شما ابراز نماید شما مسئول پاسخگویی خواهید بود لذا تا ابراز مدارک رسمی که معارض شما شود بر شما حرجی نیست .و اگر در قراردادفی مابین دقت بفرمایید تماما از عنوان ( موجر*) و ( مستاجر ) استفاده شده .
نکته : قوانین مربوطه همه با عنوان روابط موجر و مستاجر است و در یکی از بندهای قزارداد شما اگر مطالعه بفرمایید دقیقا ذکر نموده چنانچه معارضی بر ملک مدعی شود موجر باید پاسخکو باشد بنابرین میتوانید با طرح دعوی در شورای جل اختلاف( واقع در محل ملک ) دادخواست تخلیه را تقدیم کنید ({اگر از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام کنید حتما از شما سند مالکیت میخواهند لذا با قوانین برابر نیست و صرف ارائه اجاره نامه کافیست) )و احقاق حق نمایید .
از لطایف کلام : در پاسخ مستاجر بفرمایید: سند مالکیت شما همان اجاره نامه و اقرار و قبول ایشان بر موجر بودن شماست و چنانچه اعتراض دارند بعد از تخلیه مدعی باشند .و فقط زمانی به ادعای ایشان رسیدگی خواهد شد که مدرکی دال بر مالکیت خودشان ارائه نمایند که در تعارض با مدارک شما باشد ( شرح فوق)

سلام
با توجه به اینکه سند ندارید ولی ملک متعلق به شماست اگر قرارداد اجاره دارید و مدت آن تمام شده دستور تخلیه بگیرید اگر قرارداد اجاره ندارید تقاضای رفع تصرف کنید.