چگونه می توانم اموالی را که با شخصی شریک بوده ام را مسترد کنم ؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۸ #92584935

سلام. با یکی از دوستان سابق به طور شراکتی تعدادی وانت خریداری کردیم و با مدیریت شریک سابق با وانتها کار میکردیم و متاسفانه مدرک و سندی برا شراکت در اختیار ندارم. چند وقت پیش این شراکت بهم خورد و وانت ها پس نداد. میخوام بدونم برای شکایت از وانتها باید چکار انجام بدم؟

مشاوره حقوقی قرارداد
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر سند خودرو را در اختیار دارید نسبت به استرداد آن اقدام نمایید
در غیر اینصورت جهت اثبات این موضوع باید ادله کافی در اختیار داشته باشید
می توانید از شهادت شهود نیز استفاده نمایید

اگر سند وانتها بنام شما هست دادخواست استرداد انها را دهید

سلام
تنها راه قانونی که بنظر میرسه وجود داشته باشه شهادت شهود است
مگر اینکه ادله دیگری برای اثبات داشته باشید