آیا میتونم درخواست مزایده بدهم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۲ #92565994

سلام من یه پرونده دارم الان پنج سال پیش برای یه نفر کار کردم کارم هم همون موقع کارشناس شد که به مبلغ ۲۰میلیون کارشناسی زد برام و شکایت کردم هم صاحب ملک هم اونی که مشارکت ساخته بود که قرار داد داشتم باش و تا اینکه رای صادر شد غیابی چون هیچ نیومد سر پرونده و از من هم ضامن خواستن که ضامن هم معرفی کردم و تا اینکه یک ملک از صاحب ملک بازداشت کردم یک واحد از اونی که مشارکت می ساخت بازداشت کردم حالا اینی که ماله مشارکت هست فروخته به آقایی که سه دانگ به نامش کرده سه دانگ دیگه رو نزده به نامش آیا میتونم درخواست مزایده بدم که بزارم مزایده اون سه دانگی که هنوز نزده به نام اونی که خریده ملک رو یا نه نمیشه

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورتی که ملک قابل تفکیک باشد ( به دو سهم سه دانگ ) میتوانید سهم سه دانگ را توقیف نمایید و به مزایده بگذارید
اما اگر قابل تفکیک نباشد در اینصورت نصف ملک قابل مزایده نخواهد بود ، مگر کل ملک .

اگر ملکی که شما توقیف کردید رو فروخته شما حتی میتونید دادخواست ابطال معامله رو به دادگاه تقدیم کنید