آیا کار کردن در فارکس برای ‌ایرانی ها قانونی است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۳۶ #92524473

با مسعولیت خود؟ ممنون میشم زود جواب بدین

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به ربوی بودن و خلاف شرع و قانون بودن معاملات در آن جرم می باشد

باتوجه ب اوضاع کنونی اقتصادی کشور و شرایط ارزی نابسامان هر معاملاتی ک موجب خروج ارز و وخیم تر شدن اوضاع شود جرم محسوب میشود و قانونی نیست و مجازات جریمه نقدی متناسب با جرم و البته حبس خواهد داشت

با سلام
مهم ترین بحث در این حوزه، خروج ارز از ایران است. همان طور که می دانید برای شرکت در معاملات فارکس در ایران شما باید ریال را به دلار تهیه کنید که باعث خروج ارز از کشور می شود اما در صورتی که فارکس حرفه ای آموزش دیده باشید می توانید با سود بیشتر برای کشور ارز آوری هم داشته باشد و پول به کشور بازگردد .

سلام.بله طبق قوانین ایران همکاری با فارکس جرم است و مجازات آن هم یک ماه تا شش ماه حبس یا جریمه نقدی تا ۳ برابر سود یا زیان و یا هر دو مجازات می باشد . مبادله ارز فقط به وسیله صرافی ها قابل انجام است. چون این معاملات ربوی بوده و خلاف قوانین شرع است.

سلام
فارکس در ایران جرم است زیرا این معاملات ربوی بوده و خلاف قوانین شرع است.

سلام بزرگوار . بله فارکس در ایران جرم است و مجازات فارکس بر اساس محدوده فعالیت شخص یا شرکت، متفاوت خواهد بود ( مجازات آن هم یک ماه تا شش ماه حبس یا جریمه نقدی تا ۳ برابر سود یا زیان و یا هر دو مجازات می باشد ) . طبق قوانین، مبادله ارز فقط به وسیله صرافی ها قابل انجام است. چون این معاملات ربوی بوده و خلاف قوانین شرع است.