درخواست تقسیم ارث و مشخص شدن وضعیت ارث چگونه است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۹۷ #92486551

سلام
۳۰ سال پیش پدربزرگ من فوت شدن و در شهرستان کرمان یک خونه و دو زمین دارند پدر بنده هم ۱۵ سال پیش فوت شدن و هنوز ارث پدربزرگ من تقسیم نشده و من نوه ایشون که پدرم هم فوت شده ذینفع هستم ولی تعدادی از عمه ها و عمو ها یم نمیخواهند ارث تقسیم شود و میگویند همینطور باقی بماند من بعنوان دینفع می توانم شکایت کنم و درخواست تقسیم ارث و مشخص شدن وضعیت ارث رو بکنم یا نمیتوانم شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی ارث
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود دادخواست تقسیم و فروش ماترک راتقدیم نمایید

از طریق دفاتر خدمات قضایی باید دادخواست تقسیم و فروش ماترک راتقدیم نمایید

بله با گرفتن گواهی حصر وراثت و تقسیم ما ترک ودستور فروش

بله میتوانید انحصاروراثت نموده وکلیه حقوق خودرا ازآنهابگیرید

سلام. شما با در دست داشتن‌ انحصار وراثت پدر بزرگتان و پدرتان می توانید دادخواست تقسیم و فروش ماترک را بدین.

بله شما میتوانید تقاضای انحصار وراثت را به تنهایی انجام دهید.