حال که وقت اعتراض به زوجه داده شده چجوری از خود دفاع کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۰ #92472421

زوج در پرونده الزام به تمکین با نطریه کارشناس منزلی را معرفی نموده که در نظریه کارشناسی درج گردیده منزل استیجاری و وسایل استوک موجود میباشد و نوشته که منزل در شئن زندگی زوجه میباشد لذا شایان ذکر میباشد که اولا: زوج هنوز اقدامی جهت جشن ازدواج انجام نداده و زوجه در عقد نکاح ایشان میباشد دوما: زوجه یک استشهادیه تهیه نموده که منزل مربوط به زندگی مادر زوج میباشد که خود کارشناس نیز ذکر نموده وسایل استوک هست

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ادعای خود را مطرح نمایید ولی در هر حال تصمیم با دادگاه خواهد بود

ازلحظه عقد زن موظف به تمکین است وازسویی مهم اینست که این منزل برای شما فراهم شده است مگراینکت ثابت شود مادرش نیز آنحازندگی میکند

با سلام، طی لایحه‌ دفاعیه‌ایی، مراتبی را که بیان داشته‌اید به دادگاه اعلام و به دفاع از خود بپردازید(تبادل لایحه) یا همچنین برای توضیحات بیشتر، حضورا به شعبه تجدیدنظر رفته و توضیحی از پرونده به دادگاه ارائه دارید ...