آیا با تغییر آدرس ثنا میتونم ارجاع پرونده ام رو در این مرحله به تهران درخواست کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۹۶ #92466020

سلام . عرض ادب
حتما باید بابت شکایت از دفتر اجرا احکام مدنی (قاضی و کارمندان ) در شهرستان وکیل بگیرم؟ یا وکیل معاضدتی از همون دادگاه تخلفات قضات در تهران میتونم درخواست کنم؟ رسما هم پولمو خوردن هم به پروندهای واهی مطرح شده بر علیه من که قطعا میدونن واهی هستش سریع رسیدگی میکنن و میخوان طبق دستور جناب قاضی مثلا عادل بپذیرم که محکوم شدم
متشکرم.

مشاوره حقوقی دادسرا
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای شکایت از کارمندان اجرای احکام و قضات می توانید خودتان شکایت کنید و هم می توانید وکیل بگیرید و شکایت را می توانید از طریق دادسرای انتظامی قضات پیگیری نمایید

با سلام و احترام
با تغییر آدرس هم پرونده روال خود را طی می کند

با درود
سوال مبهم است.در صورت عدم توانایی در گرفتن وکیل میتوانید به اداره معاضدت کانون وکلای دادگستری محل سکونت خویش مراجعه فرمائید، اگر تشخیص دهند برای شما وکیل معرفی خواهند کرد.

سلام و درود، جهت شکایت از تخلف قضات بایست در دادسرای انتظامی مربوطه اقدام کنید؛

سوال خود را مجدد واضح و کامل بیان کنید

با تغییر آدرس در برگ ثنا در این مرحله چیزی عایدتان نمی شود پرونده فعلی شما روند خودشو طی خواهد کرد
بهتره سئوال خود را روشن بنویسید

شما می توانید به احکام صادره تجدیدنظرخواهی بدهین