آیا انتشار پست علمی جرم است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۴ #92438052

سلام آیا داشتن یک پیج اینستاگرامی که با موضوع علمی میباشد؟
مثلا در پیج پست هایی از چگونگی کارکرد فضا - زمان و چگونگی به وجود امدن ستاره ها و سیارات از سحابی ها و یا انفجار بیگ بنگ چگونه بوده و یا درمورد زمان و در مورد موضوع های جالب دیگری مثلا شرکت bmw چگونه
اولین ماشینش را ساخت از این قبیل پست ها انتشارشون جرم داره؟ مچکرم از راهنماییتون

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.
صرف انتشار پست ها و مطالب علمی جرم نمی باشد،مگر اینکه مطالب پشتوانه علمی نداشته باشد و یا اینکه از مطالب کتب سایر اشخاص بدون اجازه شان استفاده کرده باشید...

با عرض سلام
مطابق قانون جرایم رایانه ای انتشار پست علمی جرم نیست
اما بهتر است اگر از مقاله شخص خاصی استفاده کردید .اسم صاحب مقاله را ذکر کنید

با سلام و احترام
جرم نیست. مگر اینکه از مطالب تهیه شده توسط دیگران بدون ذکر منبع و بدون اجازه ی نگارنده کپی برداری کرده و در پیج خود درج کنید