می توانم سهمم را اجاره دهم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۸ #92428233

سلام
ما ملکی داشتیم هم دو واحد مسکونی و زیر این ۲ واحد، ۴ واحد تجاری بود. مساحت ۸۲ متر است و بنده سهمم که یک دانگ بود، از آن یک دانگ سند مالکیت گرفتم از اداره دارایی و اکنون سندی در دست دارم که نشان می دهد من ۱ دانگ از ملکی ۸۲ متری با مشخصاتی را در دست دارم. البته چون تفکیک نشده مشخص نیست که کدام مغازه یا کدام منزل به نام من است. فقط می دانم ۱ دانگ از ۸۲ متر به نام من است حدود ۱۴ متر. سوال من این است که با احتساب اینکه حدود ۱۴ متر به نام من است با داشتن سند مالکیتی که دارم می توانم مغازه ای حدود ۱۴ متری را بردارم و اختیار آن را در دست بگیرم؟ واضحتر بگم می توانم بر اساس سند مالکیتی که اداره دارایی از سهمم به من داده است حدود ۱۴متر را انتخاب کنم و اجاره دهم؟ تاکید می کنم هنوز تفکیک نشده.

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق اداره ثبت اسناد و املاک اقدام کنید. زیر نظر کارشناسی لازم است