بعد گذشت دو ماه از آن تاریخ میتونم درخواست واخواهی به حکم انجام بدم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۵۲۳ #92365840

سلام بنده ۹ ماه پیش در یک شکایت کیفری محکوم به ۲سال حبس تعلیقی شدم و در تجدید نظر اعتراض نکردم. با قانون کاهش مجازات حبس تعزیزی دو ماه پیش حکم تعلیقم سرجاش موند ولی مدت محکومیت دو سالمو به ۷ ماه کم کردن.

مشاوره حقوقی دادسرا
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر حضور نداشتید در دادگاه بدوی و حکم غیابی صادر شده بله
میتوانید واخواهی کنید

سلام . درصورتی که رای غیابی صادر شده و ابلاغ واقعی نشده می توانید واخواهی کنید

اگر رای حضوری باشد و ابلاغ واقعی شده باشد قابل واخواهی نیست

سلام حکمی که بهتون ابلاغ شده و ازش مطلع هستید و اینهمه وقت گذشته ، مشمول عنوان غیابی نیست که بشه واخواهی کرد

اگر رای به شما ابلاغ واقعی شده باشد خیر. ولی چنانچه رای به شما ابلاغ قانونی شده باشد در صورت اثبات عدم اطلاع از مفاد رای امکان واخواهی وجود دارد.

در صورتی که رای به صورت غیابی صادر شده باشد امکان واخواهی خواهد بود

سلام

درصورتیکه دادنامه غیابی باشدو به شماابلاغ نشده باشدامکان واخواهی وجوددارد.