آیا از نظر حقوقی این بیع نامه اعتبار دارد یا خیر؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۳۲ #92349837

باسلام
بیع نامه ای به خط خریدار تنظیم گردیده به تاریخ سال ۶۴، امضای شاهد و فروشنده در آن درج شده اما امضای خریدار در آن نیست اما در پای بیع نامه خریدار به خط خویش نوشته که این ورقه بتاریخ فلان قلمی گردید اما در خصوص قرائن و امارات به عرض شما برسانم که زمین مورد معامله از آن تاریخ تا به امروز در تصرف خریدار بوده و همه آن را قبول دارند اما امروزه پس از فوت خریدار در خصوص مقدار آن اختلاف است که در آن بیع نامه مقدار درج گردیده سوال این است که آیا از نظر حقوقی این بیع نامه اعتبار دارد یا خیر؟ تشکر

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
واجد اعتبار قانونی می باشد

بی شک کاملا معتبر وقابل استناد است

باسلام بله دارای اعتبار سند عادی هست

سلام به نظر میرسد مبایعنامه مزبور واجد اعتبار قانونی می باشد

با عرض سلام
مبایعه نامه مذکور معتبر است .

این مبایعه نامه دارای اعتبار است .ودر معاملات ملاک امضای فروشنده و شهود است

با سلام
بله این مبایعه نامه دارای اعتبار است
در معاملات مهم و ملاک امضای فروشنده و شهود است