امکان رجوع هبه از وکالت فروش ملک به همسر

پرسیده شده
۹ پاسخ ۷۰ #92324382

با سلام و احترام، در مورد یک واحد آپارتمان که هنوز سند آن از بنیاد تعاونی مسکن صادر نشده و تمام پرونده ملک به نام من هست. این ملک را با یک برگ که اعلام می‌کند کلیه ثمن ملک توسط اینجانب پرداخت شده، به صورت وکالت بلاعزل به همسرم دادم که بابت آن هیچ نوشته‌ای مبنی بر معامله فروش و یا برای مهریه و یا هبه دریافت نکرده‌ام. آیا اکنون می‌توانم به عنوان رجوع هبه اقدام کنم؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام البته راههای مختلف قابل بررسی هستند ولی بطور کلی یا باید نسبت به اثبات هبه و رجوع از آن قیام کنید یا مطالبه وجه نمایید و متعاقبا همان مال را توقیف نمایید .

چنانچه همسرتان اقدام به انتقال کنند دیگر قابل پیگیری از سمت شما نیست هر چه زودتر باید تعیین تکلیف کنید هر چند سوالاتان واضح نیست

با سلام. تا زمانی که دخل و تصرفی در مورد عین موهبه انجام نشده است قابل رجوع می باشد.

با سلام
ابتدا بایستی مستند به ادله موجه و قابل اعتنا هبه را اثبات نمایید. در صورت اثبات، امکان رجوع از هبه وجود دارد.

با درود ، بلحاظ تخصصی بودن موضوع ، باید با مشورت متخصص حقوقی ، ابتدا دادخواست اثبات وقوع عقد هبه باستناد دلایل و مستندات قانونی و یا شهادت شهود از دفتر خدمات قضایی به دادگاه حقوقی محل وقوع ملک مطرح نمایید سپس دادخواست رجوع از هبه مطرح نمایید

سلام اگر وضعیت ملک تغیر نکرده باشد امکان رجوع از هبه وجود دارد

با سلام میتوانید دادخواست اثبات عقد هبه و سپس رجوع از هبه با شهادت شهود و مدارک موجود تقدیم دادگاه نمایید