آیا سه دانگ از ملک جز مستثنیات دین می باشد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۸,۰۴۹ #92293635

مستثنیات دین صرفا شامل موارد زیر است : ۱- منزل مسکونی و .... تبصره۲ از ماده ۲۴ قانون اجرای محکومیت مالی: چنانچه به حکم قانون مستثنیات دین تبدیل به عوض دیگری شده باشد، مانند اینکه مسکن به دلیل قرار گرفتن در طرحهای عمرانی تبدیل به وجه گردد، یا در اثر از بین رفتن، عوضی دریافت شده باشد، وصول محکوم به از آن امکانپذیر است، مگر اینکه محرز شود مدیون قصد تهیه موضوع نخستین را دارد سوال۱ ؟ یک دستگاه آپارتمان با همسر خود (زوجه) شریک هستم (سهم هر کدام ۳ دانگ) که خلع ید مشاعی نموده است. حال اقدام به دادخواست دستور فروش از طریق دادگستری نموده است آیا میتواند سهم پول بنده را از سهم ۳ دانگ از بابت مهریه با توجه تبصره ۲ ماده ۲۴ توقیف نماید؟ چون بنده فقط ۳ دانگ خانه را دارم سوال۲؟ در کجا باید اعلام کنم قصد تهیه موضوع نخستین ( خانه ) را دارم ؟

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

گفتید زوجه تقاضای دستورفروش داده درنتیجه ملک برای مزایده گذاشته میشود و زوجه می تواند درمزایده شرکت کند بابت مهریه

سلام بله می تواند . سه دانگ منزل و وجه نقد مستثنیات دین نیست .

چنانچه همسر شما درصدد اخذ مبلغ سه دانگ سهم شما بعنوان مهریه باشد بابد از طریق دادگاهی که حکم محکومیت شما به پرداخت مهریه صادر کرده اقدام نماید، لذا شما به همان دادگاه با تسلیم بایحه ای مراتب را اعلام نمایید، مضافا که هر کس خریدار ملک باشد باید ثمن هرکدام از مالکین را به حساب خودشان پرداخت کند که در این صورت شما ثمن خودتان را راسا دریافت میکنید.