اثبات معامله صوری و غیر واقعی چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۷۹ #92272155

باسلام
فردی در آذرماه سال ۱۳۹۶ مبلغ ۷۰ م پول نیاز داشته به فرد دیگری مراجعه می کند و او برای پرداخت پول شرط انتقال سند را مطرح می کند نهایتا با اعتمادی که داشتند صرفا مبایعه نامه عادی بین طرفین به مبلغ دو برابر آن یعنی ۱۴۰ م نوشته می شود ( البته سفید امضا بوده بعدا توسط پول دهنده تکمیل می شود!! ) البته قصد و نیت و رضایی برای انتقال قطعی سند بین آنها نبوده و حتی اسناد ( بنچاق و سند تک برگی ) در ید فروشنده ( پول گیرنده ) بوده است و همه چیز بصورت صوری بوده است. حتی خریدار (پول دهنده) ملک را تصرف نکرده و یا اجاره نامه و تمدید بنام مالک واقعی بوده است و در تاریخ مقرر عدم حضور دفترخانه نیز نگرفته و یا وکالت رسمی تنظیم نشده است. در حقیقت مبایعه نامه صوری ، تضمین پول بوده است. پس از پس دادن پول ها با سود توافق شده و یکسال بعد یعنی در دیماه سال ۱۳۹۷ فروشنده (پول گیرنده) آپارتمان را بصورت رسمی در دفترخانه به فرد دیگری منتقل می کند و پول دهنده کاملا در جریان بوده است چون از این بابت مابقی پولش را دریافت کرده است. در آذر ماه سال ۱۳۹۸ (دو سال بعد) پول دهنده جهت تخریب و به قصد آبرو ریزی و نیز اخاذی (بابت بهره پول ها) اقدام به تقدیم شکوائیه واهی مبنی بر فروش مال غیر می کند و مخاطب را مجرم قلمداد می کند! که پرونده در کیفری در حال رسیدگی است.
اثبات این موضوع را چگونه می توان انجام داد؟ بخصوص اینکه قصد و نیتی از ابتدا نبوده است و مدارک بانکی معتبر مبنی بر واریز پول ها به حساب پول دهنده وجود دارد.

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با اعلام نحوه پرداخت ها و ارائه اسناد آن به همراه معرفی شهودی که از این امر اطلاع داشته اند میتوانید در اثبات ادعایتان تلاش نمایید . ولی بهتر است از یک وکیل مبرز در این خصوص کمک بگیرید .