میتواند از نظر قانونی دلیلی برای اثبات مالکیت ما باشد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۶۵ #92241916

سلام خسته نباشید

صورت ریز سپرده فیش اصلاحات اراضی که در سال ۵۳ توسط پدر بنده واریز شده
باتشکر

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر لذا واریز مبل باید به موجب قرارداد باید پرداخت شده باشد که مثبت مالکیت باشد

هرچند بر اثبات مالکیت شما موثر هست اما دلیل نمی تواند باشد شهادت شهود در این موضوعات بسیار کمک کننده هست

صرف ارائه فیشهای پرداخت وجه نمیتواند دلیلی بر اثبات مالکیت شما باشد مگر آنکه در قالب قرارداد یا در متن فیشهای پرداختی اشاره ای به قطعه و مشخصات زمین مورد ادعا شده باشد .

دراین خصوص شما باید مالکین همجوار و یااهالی آن محدوده تائید کنند که زمین دار بودید والبته مدارک مستند هم اگردارید برای اثبات این کار مفید خواهند بود

با سلام
بله اگر همه ی مدارک را ضمیمه ی پرونده کنیدمی تواند برای اثبات مالکیت مورد استفاده قرار گیرد واگر شاهد ویا استشهادیه ی محلی داشته باشید کمک می کند