خانمم میتونه برای مهریه ۳ دانگ رو توقیف کنه؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۴۷ #92201749

سلام.
بنده یک ملک ۳ دانگ ۳ دانگ با همسرم دارم که پس از دادخواست مهریه همسر به نام کسی انتقال دادم ۳ دانگمو که صوری و به نام خوئم برگشت. حالا حکم تقسیط مهریه آمده و پس از آن صوری بودن معاملع اثبات به اسم من برگشت اینم بگم این ۳ دانگ تنها دارایی من هست. خواهشا اگه لطف فرمایید بهم توضیح یدید. خانمم میتونه برای مهریه ۳ دانگ منو توقیف کنه؟ اگه مستثنیات دین بشه میتونه با دستور فروش سهم پولمو بگیره؟ یا بگم با اون پول قصد تهیه یه مسکن را دارم... اگه ۳ دانگ بیش از شان من تشخیص داده بشه و باز دستور فروش رو زوجه بده اینجا چی پیش میاد؟ اینم بگم این سه دانگ تنها دارایی منه و حکم اعسار و تقسیط مهریه صادر و لکن اجراییه هنوز صادر نکرده زوجه؟

مشاوره حقوقی مهریه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر سه دانگ بعنوان مستثنیات دین محسوب شده و توقیف نخواهد شد

با توجه به توضیحات شما این ۳ دانگ جزء مستثنیات دین محسوب شده و قابل توقیف نیست

باسلام
اگرغیرازاین ملک دیگری نداشته باشیدسه دانگ سهم شماجزء مستثنیات دین هست وقابل توقیف نیست

سلام
خیر این سه دانگ از مستثنیات دین است .

اگر غیر از ۳ دانگ مذکور خانه ای نداشته باشید آن سه دانگ به عنوان مستثنیات دین تلقی شده و قابل توقیف نخواهد بود . البته امکان دریافت دستور فروش در این مورد برای همسرتان وجود دارد .

با سلام، با این تفاسیر این سه دانگ داخل در مستثنیات دین بوده و قابل توقیف نخواهد بود، لذا چنانچه همسر شما تقاضای توقیف بدهند، یقینا پذیرفته نخواهد شد.

با توجه به اینکه شما به جز این ملک سه دانگی ملک دیگری ندارید لذا ملک شما جز مستثنیات دین خواهد بود و به عنوان مهریه قابل توقیف نیست