باید چکار کنم که بتونم همه حساباشو ببندم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۱۵ #92074597

سلام
یه پرونده چک دارم که به تازگی رفته اجرای احکام من تقاضای استعلام از تمام بانکها رو کردم چون با شناختی که از خوانده دارم میدونم حساب بانک فعالی داره دادخواست وقتی به دفتر دار اجرا دادم گفت فعلا به ۵ تا بانک دولتی بهت نامه میدم اگه تو حسابش پول نبود بعد به سایر بانکها باز نامه بهت میدم و گفت احتیاجی نیست به شعب مرکزی این بانکهای بری همین شعب اطراف بری هم بهت میگن تو حسابش پول هست یا نه. حالا سوال بنده شعب میتونم خلاف واقعی رو بگن مثلا پول تو حسابش باشه بگن یا اینکه بگن باید بری بانک مرکزی ما نمیتونیم اینکار بکنیم چنین حقی دارن؟ و من باید چکار کنم که بتونم همه حساباشو ببندم چون دقیقا نمیدونم کدوم بانک حساب فعالی داره.
با تشکر

مشاوره حقوقی چک
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. از اجرای احکام باید ابتدا اموال سهل الوصول مثل حساب بانکی و ماشین به نام خودش رو توقیف کنید و نامه ی مسدودی تمام حسابهاش رو دریافت کنید و اگر حساب بانکی موجودی نداشت به ادارات ثبت اسناد مراجعه کنید و اموالش رو تا سقف طلب خودتون بازداشت کنید . ونیز هیچ شعبه ای نمیتونن خلاف حساب بانکی رو اعلام کنن . و از همه ی شعبات بانکها میتونید استعلام بگیرید.

بهتره از طریق سرپرستی شعب بانک ها اقدام کنید ، اگه قاضی متقاعد بشه می‌تونه نامه کلی به نمایندگی بانک مرکزی بزنه واسه استعلام از تمام بانکها

توقیف حساب صرفا از طریق نامه توقیف صادره از اجرای احکام شعبه مربوطه رسیدگی کننده به دعوی امکان پذیر است لذا در صورتی که حسابی مشخص شود به موجب نامه توقیف مسدود خواهد شد لذا نگران عدم مسدودی و توقیف حساب طرف مقابل نباشید

بانک ها خلاف واقع نمیگن و در غیر اینصورت براشون مسئولیت ایجاد خواهد شد میتونید با در دست داشتن نامه توقیف ب سرپرستی بانک ها مراجعه کرده و درخواست انسداد حساب های بانکی دارای موجودی از ایشون رو بدهید

بانکها عمل غیر قانونی انجام نمیدهند. واحد حقوقی سرپرستی بانک ،نامه توقیف حساب را از شما گرفته و اقدام می نمایند و نتیجه اقدام مکتوب تحویل شما می گردد تا به اجرای احکام تحویل دهید.
اگر قصد دارید کلیه حسابهای محکوم علیه را توقیف نمایید از اجرای احکام درخواست نمایید از طریق بانک مرکزی کلیه حسابهای محکوم علیه را توقیف نمایند

با سلام
بانکها امکان بیان خلاف واقع را ندارند . در غیر این صورت مسئولیت اداری و کیفری و مدنی مشمول آنان می گردد .

شما به سرپرستی بانکهای مربوطه مراجعه کنید ،حسابهای مربوطه درصورت وجود و اعلام موجودی به درخواست شما مسدود خواهند شد