مادر من قصد دادن وکالت به بنده برای کلیه امور بانکی و اداری خود را دارد؛ چه باید کنیم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۸ #92036969

با سلام مادر من قصد دادن وکالت به بنده برای کلیه امور بانکی و اداری خود را دارد اکنون سوال من این است که ایشان چه نوع وکالتی به من بدهند که بعد از فوتشان هم معتبر باشد باتشکر

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود با حضور در یکی از دفاتر اسناد رسمی میتوانید وکالت مذکور با اختیارات مد نظر را تنظیم و دریافت دارید

از طریق وکالت محضری اقدام نمایید.

با سلام و عرض ادب
وکالت با فوت هر یک از طرفین از درجه اعتبار ساقط میشود،شما با مراجعه به دفاتر اسناد رسمی میتوانید خواسته خود را با سردفتر اسناد رسمی مطرح نمایید تا طبق خواسته شما سند رسمی وکالت را تنظیم نماید،ولی بهتر است سند صلح انتقال مایملک بین شما و مادرتان تنظیم گردد تا بعد از فوت مشکلی ایجاد نگردد

- با مراجعه به یکی از دفاتر اسناد رسمی میتوانید وکالت مذکور با اختیارات مد نظر را تنظیم و دریافت دارید .
- هرگونه وکالتنامه ای با فوت وکیل یا موکل از درجه اعتبار ساقط است .