همسرم لوازم های گرانقیمت را با لباس‌های خودش برده؛ چه اقداماتی باید انجام شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۵ #92014190

برادر خانم بنده با چاقو به منزلم آمده و من را با چاقو زده و همسرم را به منزل خودش برده درصورتی که همسر بنده به علت ترس از برادرش هیچ اقدامی نمی‌تواند انجام بدهد و لذا بعد از چند روزی با کلید مقداری پول و طلا و لوازم خانگی و لوازم شخصی خودش برده چه اقداماتی باید انجام شود

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت بودن شهود می توانید اقدام به شکایت کنید.

با سلام
بایستی عرض شود در صورتیکه ادله و مستندات و شهودی بر ادعای خود داشته باشید میتوانید اقدام قانونی نمایید

با سلام .شما باید ابتدا وجود این لوازم و سپس سرقت لوازم مزرور تو سط برادر زن خود را اثبات کنید .صرف ادعا کردن کافی نیست.فیلم دروبین محل،شهادت شهودو یا اظهرات همسرتان.می تواند کمک کننده باشند.