آیا این ملک جزو مستثنیات دین حساب میشه یا میتونم تقاضای این سه دانگ را کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۸۵ #92009625

سلام.
من ده ساله ازدواج کردم موقع عقد توافق کردیم سه دانگ از منزلی که شوهرم میخره یا میسازه به نامم کنه.این توافق و روی برگه ای نوشتیمو چند شاهد امضا کردند. اما در سند ازدواج فقط مبلغ ۱۵۰ میلیون قید شده و چیزی از توافق ذکر نشده. الان همسرم تنها یک منزل به نامشه. آیا این ملک جزو مستثنیات دین حساب میشه یا میتونم تقاضای این سه دانگ را کنم؟ ممنون از توجهتون

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر اول مهریه ای بصورت کتبی نوشته باشید بعد در سند ازدواج چیز دیگری نوشته شود نشانگر ان است که توافقی که کرده اید را تبدیل به تعهد جدید کرده اید لذا فقط ملاک سند است اگر تنها یک خانه دارد و این خانه در شان اوست مستثنیات است

"با سلام"
برای مهریه اگر زوج صرفا این منزل را داشته باشد قابل توقیف نیست

درود
برای مهریه اگر زوج فقط یک مسکن متعارف داشته باشد نمی توانید توقیف کنید.

درود بر شما، این مساله چنانچه در قالب مهریه نباشد، ارتباطی به مستثنیات دین ندارد، میتوانید بر اساس آن سند عادی اقدام به مطالبه نمایید.