باید اون ملک را نیز در تحریر ترکه معرفی نماییم؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۴۱۷ #92000628

باسلام جهت تحریر ترکه پدرم میخواستیم اقدام کنیم اما سند متوفی زمین کشاورزی بوده که عادی میباشد فقط یک زمین سند دار است که در تصرف شخص دیگری است اما ورثه روش ادعا دارند حال باید اون ملک را نیز در تحریر ترکه اعلام کنیم

مشاوره حقوقی ارث
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بلی باید دارایی را اعلام نمایید

با سلام
در تحریر ترکه تمامی اموال متوفی اعم از منقول و غیر منقول باید به شورای حل اختلاف صالح معرفی شوند .

با سلام بله باید دارایی را اعلام نمایید

با سلام
در صورتی که بفرموده شما سند بنام متوفی بوده بایستی اقدام به اعلام آن نمایید

ورثه میبایست در زمان تحریر و تقسیم ماترک متوفی تمام اموال را معرفی نماینداما چنانچه در خصوص سند عادی معارض وجود دارد بهتر است قبل از دعوی تقسیم، اثبات مالکیت را مطرح و پس از صدور حکم بر اثبات مالکیت اقدام به تقسیم ماترک نمایید

سلام
تحریرترکه به معنای لیست برداری ازکلیه اموال متوفی است فرقی بین سندعادی ورسمی نیست اعلام کنید.

سلام
شما باید تمام اموال ودارائی را اعلام کنید