تغییر خواسته از فسخ به انفساخ دال تناقض در ادعا است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۷۰ #91934025

سلام، من از شخصی زمین خریدم. صرف نظر از قرارداد وصرف نظر از قانون تغییر خواسته اولین جلسه، ایشان اول دادخواست فسخ ثبت کرده بعد لایحه داده تغییر خواسته به انفساخ، سوالم اینه ایشون مدعیه اون زمان قرارداد بستیم منظورمون انفساخ بود، میگم اگر انفساخ بود چرا همون اول ثبت نکردی و چرا تغییر خواسته دادی، میگه بهم گفتن تغییر بده. ایشون پافشاری داره بر انفساخ، اما تغییر خواسته دادن خودش به نوعی تناقضی و تفسیر واهی ایشان را نشان نمیده؟ لطفا صرف‌نظر از قانون تغییر جواب بدید.

مشاوره حقوقی قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام با توجه به وجود منشا واحد و ارتباط بین دو خواسته بله امکان تغییر خواسته وجود دارد.

سلام .خیر تناقض محسوب نمیگردد باوتوجه به اینکه شخص واجد علم حقوقی نیست ممکن‌است عنوان خواسته را به درستی مطرح نکرده باشدو با مشاوره حقوقی به عنوان درست خواسته برسد و قانونا این حق را دارد تا پایان جلسه اول دادرسی خواسته را تغییر دهند

با سلام
خیر صرف تغییر یک واژه تناقض و تفسیر واهی محسوب نمی شود. قاضی دادگاه بر اساس ادله و مستندات طرفین اتخاذ تصمیم و در نهایت رای صادر خواهد نمود. پس آن چه ملاک حقانیت یا بطلان ادعای خواهان می باشد دلیل و برهان استنادی وی است و تغییر خواسته چنین انقلابی به وجود نمی آورد.

سلام
جواب به سوال شمابسته به کلمات و شرایط مذکور در قرارداد داره و صرف تغییر خواسته را نمیشه تناقض دانست .

سلام تناقضی وجود ندارد خواهان صرفا خواسته خود را تغییر داده است و تشخیص حقانیت وی بر عهده قاضی است.

سلام
نمیتوان صرفنظر از قرارداد نظر داد. دقیقا به متن قرارداد مرتبط است. اما تغییر خواسته در جلسه اول قانونی است و تعبیر به تناقض جهت بهره برداری و دفاع شما نمی شود.

باسلام، خواهان می تواند در جلسه اول رسیدگی خواسته خود را تغییر بدهد و اشکال قانونی نسبت به این موضوع وارد نیست و دادگاه هم بر مبنای تغییر خواسته اقدام به رسیدگی و صدور رای می نماید.