مراجعه به دایره ذیربط و اخذ جواب به چه معناست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۲۹ #91932628

با سلام و احترام
پس از اجرا گذاشتن مهریه، من درخواست اعسار دادم،ابلاغیه ای اومد مبنی بر رفع نقص، بدادگاه مراجعه کردم، گفتن باید نام بانک های مربوط به شماره حساباتو مینوشتی، منم ی عریضه نوشتم و تمام حسابا رو با بانکهای مربوطه بهشون دادم، دوباره ابلاغیه اومده به این عنوان:
مراجعه به دایره ذیربط و اخذ جواب و ارایه جوابیه استعلام به این دادگاه
میخواستم اگه مقدوره راهنماییم کنید ، استعلام چی؟ جوابیه چی؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام استعلام از ادارات ثبت و راهنمایی و رانندگی و شهرداری مبنی بر وجود یا عدم وجود املاک منقول یا غیر منقولی که بنام شما هست یا نیست.