محاسبه دیه به چه شکل است؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۳۳ #91835076

ارزیابی بالینی انجام شد وی دچار اختلال انطباق است.علت رویارویی ان طی دوهفته اخیر در تصادف ایجاد گردیده. یک دهم درصد ارش از دیه کامل انسان به وی تعلق میگیرد.

معنی این رو با مبلغ لطف کنین

مشاوره حقوقی دیه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ارش از طریق دادکاه مشخص و در اجرای احکام محاسبه می گردد

سلام
ارش، به مابه التفاوت جنس سالم و معیوب گفته میشود که محاسبه آن فقط با دادگاه و اجرای احکام است.

میزان ارش و درصدی هز ان را باید از اجرای احکام بپرسید.

دذود بر شما
میزان ارش مانند دیه در قانون مشخص نیست و براساس نظریه ی پزشکی قانونی و رای دادگاه در اجرای احکام محاسبه میشود .

ارش توسط دادگاه مشخص میشود

با درود اگر رای قطعیت یافته باشد، اجرای احکام مربوطه برای شما محاسبه خواهد کرد.

با درود..
در اینخصوص میزان تعلق ارش توسط اجرای احکام کیفری به استناد نظریه پزشکی قانونی، محاسبه می گردد..