دختر برای دفاع از خودش در دادگاه عدم تمکین چه باید بگوید یا چه باید بکند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۴۹ #91833146

دختری بعد عقد اجباری که بدون عشق کرده بودن درخواست طلاق داده قبل ازدواج و با هم هم خونه نشده بودن و فقط عقد ساده بوده بعد درخواست طلاق داده چون فهمیده پسره دوسش نداره و بود و نبود دختر براش فرقی نداره و خیلی اهل تفریح و خوش گذرانی هست بعد از درخواست طلاق پسر رفته شکایت عدم تمکین برای انتقام از کار دختر

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام برای پاسخگویی به سوال شما باید مشخص شود که هنوز دوشیزه هستید یا خیر و ابهامات دیگری نیز باید رفع شود یک وقت مشاوره تلفنی در این سامانه رزرو کنید تا بطور فنی به سوالات شما پاسخ داده شود.

با سلام، نظر به عدم خلوت زوج و زوجه و استناد به اینکه مادامیکه زوجه با زوج جماع یا خلوت و ... ننموده حتی در صورت عدم تمکین و یا در منزل پدر خود(زوجه) بودن نیز مستحق نفقه خواهد بود ...