آیا وکیل میتواند با خود معامله کند و ثمن معامله را پایین تر از عرف نازل معامله کند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۸۱ #91829133

با سند رسمی وکالت بلاعزل که در آن قید شده وکیل حق فروش معامله را با خود داشته و بهر بها میتواند معامله کند

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بستگی به حدود اختیارات شما در متن وکالتنامه دارد.

بستگی به حدود اختیارات شما در متن وکالتنامه دارد.

ولو اینکه عبارت( به هر قیمتی )هم درج شده باشد وکیل مکلف است غبطه و مصلحت موکول را رعایت کند

اگر اختیار فروش اموال با هر قیمت و هر شرایطی که وکیل صلاح بداند اعطا شده باشد ، موکل نمیتواند اعتراضی نسبت به مبلغ دقیق یا شرایط فروش داشته باشد . البته اصل حقوقی و صراحت قانونی وجود دارد که اقدامات وکیل تنها با رعایت غبطه موکل معتبر و نافذ خواهد بود .

سلام و درود
وکالت با خود وکیل نیاز به تصریح در وکالتنامه دارد و وکیل هم نمیتواند به مبلغ کمتر از عرف معامله با خود انجام دهد مگر اینکه موکل رضایت دهد .