آیا راه دیگری بجز مزایده برای فروش منزل وجود دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۹۴ #91813703

سلام
در سوال قبلی خودم پرسیده بودم که در صورت خلع ید و قرار گرفتن کلید منزل در اختیار دادگستری چگونه میتوانیم منزل را بفروشیم.
ببخشید من نمیخواهم از طریق مزایده منزل را بفروشم، آیا راه دیگری بجز مزایده دادگاه وجود ندارد؟
که با توافق و درخواست از دادگاه بخواهیم اجازه فروش را خودمان داشته باشیم.

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خلع ید ، ربطی به فروش ندارد

اگر خودتان توافق دارید که دیگر اجازه دادگاه لازم نیست

سلام ملک مشاعی فقط با اجازه و همکاری هم زمان همه شرکا قابل فروش است در صورت عدم توافق صرفا از طریق دادگاه و مزایده.

درصورتیکه شریک مشاعی خلع ید ملک راگرفته باشدوملک تحلیه شود دوحالت وجود داردیاباتوافق طرفین خارج ازدادگاه می فروشید ویا دستورفروش ازدادگاه می گیریدکه خودشماهم می توانیدخریدار باشید

بسمه تعالی : بله میتوانید از چند طزیق اقدام کنید : ۱- نیاز به مجوز دادگاه نیست شما میتوانید ملک را تا قبل از انجام مزایده بفروشید و بدهی خود را تسویه نمایید و درخواست ابطال مزایده را ، با توجه به پرداخت محکوم به تقدیم دادگاه نمایید .
راه دوم : تبدیل وثیقه یا ملک توقیف شده را به شرط تبدیل به مال سهل الوصول تر اعلام و تقاضا کنید بطور مثال بجای ملک، طلا معرفی کنید ...یا ملکی که راحتتر به فروش برود .( این مورد فقط یکبار قابل اجراست )
راه سوم : ضمانت نامه بانکی که تضمین پرداخت محکوم به به مدت نهایتا یک ماه را ضمانت کرده باشد ( بانک صادر کننده ضمانت)
راه چهارم : ده الی ۱۵ درصد بدهی خود را به اجرا پرداخت نمایید و و پس از اعلام پرداخت ده الی ۱۵ درصد محکوم به از قاضی محترم اجرا تقاضای تعویق مزایده را بخواهید و ایشان میتوانذ مزایده را به تعویق اندازد .
در کل موضوع هر گاه به هرذ طریقی محکوم به را پرداخت کنید مزایده باطل میشود البته تا قبل از برگزاری مزایده

با سلام

بله شما می توانید ملکی را که مالک آن هستید و توقیف نشده بدون دستور دادگاه بفروشید این حق طبیعی هر مالکی ست