بنده مدارک ماشین، سند، قولنامه ی زمین رو روی پرونده دارم؛ بنظرتون دادگاه چه تصمیمی میگیره؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۰ #91794142

با سلام
همسرم فوت شده و مالک یک دستگاه کامیون باری و زمین هست که سند کامیون و قولنامه ی زمین زراعی بنامش هس بنده مهریه را اجرا گذاشتم خانواده همسرم یعنی پدر و مادرش مهریه بنده را نمی پردازند و کامیون را مخفی کردند که مبادا به پارکینگ منتقل بشه! چون کامیون برای مطالبه ی مهریه توقیف سیستمی هست و حتی زمانی که در سانحه ی رانندگی همسرم فوت شد پول دیه هم توقیف هست. در این خصوص پدرش وکیل گرفته و دادخواستی رو ثبت کرده که نوشته مالک ۴ دنگ ماشین هست و از این بابت شاهد داره!! درصورتی که روی پرونده سند کامیون و قولنامه بنام همسرم هست که سال ۹۳ این کامیون رو خریده.ایشان ادعا کرده که چک های مورد معامله کامیون را دامادش داده و پول دستی حساب دامادش ریخته و این آقا چک خرید کامیون را داده است، و حتی روی پرونده هنوز مدرکی از بابت چک نبود! و دامادش هم هنوز از بابت چک ادعایی نکرده! فقط ذکر کرده که پول دستی داده و شاهد داره!! بنده وکیل هم گرفتم وکیل بنده به من گفت که این امکان وجود داره که بتونن سند کامیون رو باطل کنن،چون پرونده ای مشابه همین داشته! الان سوال من اینه تکلیف حق وحقوق من چی میشه؟؟ پدرش که همچین ادعایی کرده قطعا از بابت زمین هم ادعا میکنه و ممکنه جعل سند کنه و قولنامه ی جعلی بنویسه و شاهد داره و شهادت دروغ بدهند و ادعا کنه کنه که زمین هم مال اونه!بنده مدارک ماشین، سند، قولنامه ی زمین رو روی پرونده دارم و از این بابت شکی نیس که متعلق به همسرمه! بنظرتون دادگاه چه تصمیمی میگیره؟؟؟ آیا واقعا سند و قولنامه ی متعلق به متوفی با شهادت دروغ به همین راحتی باطل میشه؟ اصلا امکانش هست؟

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به انتقال سند به نام همسر می توانید خودروی کامیون را توقیف نماییددر خصوص ملک نیز در صورت اثبات مالکیت همسر شما در دادگاه قابل توقیف خواهد بود

با سلام
با تنظیم و انتقال سند بنام شوهر مرحومتان ، اثبات این امر از سوی پدرشان بسیار سخت و دشوار خواهد بود
لذا شما میتوانید کامیون را توقیف و نیز در صورت اثبات مالکیت زمین قولنامه ای برای شوهرتان ، آن را نیز توقیف نمایید .

با سلام
چون سند به نام متوفی می باشد ومهریه هم جزو بدهی های همسر شما به شماست وباید از ماترکش پرداخت شود می توانید اقدام کنید وتقاضای توقیف اموال کنید وهر سندی که فعلا به نام همسرتون هست توقیف میشود