تکلیف سرقفلی چی می شود ؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۷۲ #91792170

درود وقت بخیر . پدر بنده حدود ۴۰ سال صاحب سرقفلی می باشد . یک ماه پیش پدرم فوت می کند . حالا تکلیف سرقفلی چی می شود ؟ وارثان مادرم و فرزندان ش هستن . آیا از نظر قانونی کاری باید بکنیم ؟ اگر راهنمایی بکنید ممنون می شم . صاحب ملک دنبال روزنه ای هست که سرقفلی رو از ما بگیره . زمانی که پدرم درقید حیات بابت سرقفلی شکایت کرده بود و در دادگاه درخواست ش رد شد

مشاوره حقوقی سرقفلی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
قرارداد همچون گذشته معتبر بوده، شما و سایر ورثه متعهد به تعهدات مندرج در قرارداد پدر و طرف مقابل هم در قبال شما متعهد خواهد بود و ایشان بدون سبب موجه قانونی ناظر به قرارداد امکان برهم زدن آن را نخواهد داشت

با سلام
با فوت پدر ورثه قائم مقام حقوق و تکالیف وی خواهند بود، برابر قرارداد نسبت به پرداخت اجاره بها اقدام نمایید و از اقداماتی نظیر تغییر شغل و تغییر در مغازه اجتناب نمایید.

سرقفلی یک حق مالی هست و به وراث منتقل میشه

سرقفلی قهرا به وراث منتقل می‌شود.و وراث باید جمعا در باره اون تصمیم بگیرند

با درود. با فوت پدرتون قرارداد اجاره سرقفلی بصورت قهری به وراث انتقال پیدا می‌کند ولی باید اجاره بها بموقع به موجر یا صندوق دفترخانه اسناد رسمی پرداخت نمایید تا بهانه ای برای مالک نباشد.

با فوت مستاجر سرقفلی بصورت قهری به وراث وی انتقال می یابد.

با سلام و ادب
نظر به اینکه ریشه قرارداد اجاره به ۴۰ سال پیش بر می گردد مشمول قانون روابط موجر و مستاجر سال ۵۶ می باشد که دارای شرایطی سخت در برخی اوقات برای موجر و برخی اوقات برای مستاجر می باشد.
به نظر می رسد برای اینکه در خصوص عدم پرداخت اجور و به تبع ایجاد حق فسخ و تخلیه برای مالک برای شما مشکلی به وجود نیاید با استفاده از گواهی انحصار وراثت از دادگاه الزام به تنظیم سند رسمی اجاره را خواستار و همزمان اجور معوق را به حساب صندوق سپرده دادگستری واریز نمایید.