میتوانم از طریق دادسرا بجهت جعل در امضا و دستخط ها شکایت کیفری کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۹ #91731335

برادر بنده حدود ۴۰ سال پیش بعد از ینکه پدرم فوت میکنه اسناد مالکیت دست دار می را مفقود و اسناد مالکیت دستدارمی به نام مادرم درست میکند. حدود ۴۰ سال قبل از طریق ماده ۱۴۷ به نام مادرم سند مالکیت میگیرد در هنگام در خواست ثبت و سند به اداره ثبت اسناد، ذیل هیچکدام از در خواست ها و اسناد ثبتی را مادرم امضا نکرد ( حتی دستخط و امضاها متعلق به برادرم می باشد ) از فوت مادرم ۱۲ سال میگذرد. الان که برای تقسیم ارث اقدام کردم دیدم برادرم سند اولیه را بنام مادرم گرفته و بعد از آن بین خودش و مادرم مبایعه نامه عادی تنظیم کرده بود و مقداری از آن را به نام خودش سند رسمی گرفت. حال با اینکه مدت ۴۰ سال از گرفتن سند مالکیت به نام مادرم میگذرد میتوانم از طریق دادسرا بجهت جعل در امضا و دستخط ها شکایت کیفری کنم؟
در دادگاه حقوقی که دادخواست ابطال سند دادم و به درخواست استکتاب از امضاها و دستخط ها را دادم قاضی هیچگونه توجهی به آن نکرد. در ضمن مادرم بیسواد و فاقد هرگونه امضایی بوده است.
ممنون میشم بفرمایید میتونم شکایت کیفری کنم یا نه؟
مشورتی که از یکی دوستان گرفتم فرمودند در شکواییه ننویس که جرم چه زمانی رخ داد تا شامل مرور زمان نشود؟
با این شرایط اگر زمان وقوع جرم را ننویسم و برادرم در دادسرا اعتراض کنه که ۴۰ سال پیش این جرم رخ داده، آیا شکواییه ی من رد میشه؟
خواهش میکنم جواب بدید.

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام با توجه به قانون جدید با توجه به گذشت موت مذکور جرم جعل به دلیل آنکه درجه۵ محسوب میگردد مشمول مرور زمان میشود.