بهترین راه برای گرفتن مهریه ام چیست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۹۴ #91653436

با سلام یک خانم ۳۰ ساله هستم یک دختر ۵ ساله دارم. مهریه ام ۱۴ سکه عندالمطالبه و ۳۱۴ سکه عندالاستطاعه است شوهرم تقریبا ما رو ترک کرده و حقوقش سه و نیم ملیون هستش فقط یه خونه داره که اونو اجاده داده و پیش پدر و مادرش زندگی میکنه

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهترین راه برای دریافت حق مهریه شما در صورت داشتن اموال ثبت شده توسط شوهرتان ، مراجعه به دفتری است که در انجا سند ازدواج را ثبت نموده اید و درخواست صدور اجراییه است .

با سلام چنانچه زوج دارای حقوق و اموال ثبت شده باشد آسانترین را اجرای مهریه از طریق دفتر صادر کننده سند ازدواج است.

برای مهریه می توانید حقوق وی را به اداره ثبت معرفی نمایید. یک چهارم بابت مهریه شما توقیف می گردد

با سلام
باتوجه به اینکه زوج در منزل سکونت ندارد میتوانید با صدور اجراییه از طریق دفتر ثبت نکاح، نسبت به توقیف ان اقدام نمایید

سلام
باتوجه به اینکه در ملک سکونت ندارند میتوانید اقدام به توقیف آن نمایید.
در ابتدا از طریق شورای حل اختلاف اقدام به تامین خواسته نمایید.

سلام امکان اقدام جهت وصول مهریه را دارا می باشید و سریعا از طریق دفترخانه محل ثبت نکاح اقدام به تقاضای صدور اجراییه نمایید

بهترین راه و البته سریع ترین راه حل مراجعه به اداره ثبت اسناد قسمت اجرای ثبت است.
البته ابتدا باید از طریق دفترخانه ای که ازدواج شما ثبت شده تقاضای صدور اجراییه بنمایید وبعد از ابلاغ اجراییه به احرای ثبت مراجعه نمایید.