آیا میشه قراردادهای خرید و ‌فروش اموال همسرم رو بعد از تاریخ حکم ‌مهریه باطل کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۵۱ #91610156

من سال ۹۵ حکم مهریه مو گرفتم ولی دیگه برا اجرای حکم مراجعه نکردم و‌البته نگفتم که مهریمو نمیخوام تو همین مرحله موند الان میخوام از شوهرم جدا بشم ایشون خونه و ماشین اینا رو چند ماه پیش فروخته به برادرش ( صوری ) ایا میتونم برا ماشین و‌ خونه ادعایی داشته باشم؟ یعنی ببرا مهریه بگیرمشون؟

مشاوره حقوقی مهریه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
شکایتی مبنی بر فرار از دین تقدیم کنید

با سلام
اگر منظورتان این است که سال ۹۵ حکم قطعی مهریه را گرفته اید .
میتوانید به اتهام فرار از دین از همسر خود شکایت کنید
و دادخواست ابطال معامله صوری را نیز مطرح کنید

با سلام
طبق قانون بعد از صدور حکم قطعیت و یا نامه اجرائیه اجرای ثبت ، اگر زوج اقدام به فروش یا انتقال سند نماید مشمول فرار از دین بوده و معامله انجام شده قابل ابطال خواهد بود .

باسلام .در صورتی ک حکم اجرایی قبل از نقل و انتقال اموال باشد میتوانید ب جرم فرار از دین شکایت مطرح کنید و پس از اثبات جرم مذکور ابطال معاملات رو طی دادخواست تقاضا کنید

با سلام
اگر همسر شما سندی به نام داشته باشد می توانید توقیف اموال کنید

شکایت فرار از دین طرح کنید

با سلام
معامله به قصد فرار از دین میبایست پس از صدور حکم قطعی صورت پذیرد لیکن اگر با صدور دادنامه نسبت به اخذ مهریه اقدام نموده اید میتوان علیه زوج شکایت نمائید و پس از محکومیت زوج تقاضای ابطال معامله صوری را تقدیم نمائید