گفتند ممکن است به دلیل اینکه شماره ایشان را به شما بدهم از موسسه شکایت شود؛ صحت دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۹۸ #91605645

سلام بنده در کلاس های یک موسسه شرکت داشتم به خانمی که در کلاس حضور داشتند علاقه مند شدم قصد تماس با پدر ایشان را دارم با مدیر موسسه صحبت کردم ایشان گفتند ممکن است به دلیل اینکه شماره ایشان را به شما بدهم از موسسه شکایت شود
میخواستم بدانم همچین چیزی ممکن است اگر خانواده من بخواهند با آنها صحبت کنند؟
با تشکر

مشاوره حقوقی مزاحمت تلفنی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله اطلاعات شخصی افراد باید محرمانه نزد آنها نگهداری شود وهرگونه سو استفاده خلاف است وجرم محسوب میشود

با سلام
بله طبق قوانین هر موسسه ای ارایه مشخصات هویتی یا آدرس و شماره تماس افراد در اختیار غیر ممنوع و در صورت اقدام شخصی که هویت ایشان در اختیار دیگری کذارده شده حق شکایت خواهد داشت .

سلام. اطلاعات شخصی اشخاص را بدون رضایت نباید دراختیار افراد گذاشت و در صورت ایجاد مشکل مسئولیت خواهد داشت

طبق قانون اگر مدیر موسسه اقدام نماید در صورت شکایت خانواده دختر به حبس از ۹۱ روز تا ۱ سال یا جزای نقدی به ۱/۵ میلیون تا ۶ میلیون ریال محکوم خواهد شد.

سلام
بله صحیح است.

با سلام
به هر حال قانونا مدیر موسسه حق دادن اطلاعات شخصی شاگردان به دیگران را نخواهد داشت.